Mijn Motto: Wie zoekt kent Albert niet, wie Albert kent zoekt niet.

Welkom!

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Mijn naam is Albert Beving en in 2005 heb ik mijn bedrijf Safetypower vorm gegeven. Een onderneming die klantgericht is en werkt volgens het principe ‘afspraak is afspraak’.

Wie ben ik
Na 15 jaar dienst als brandweerman, waarvan ik de laatste jaren heb gewerkt bij de bedrijfsbrandweer Kyrail (rangeergedeelte gevaarlijke stoffen) als Brandmeester, Bevelvoerder en Ademlucht-instructeur heb ik de overstap gemaakt naar veiligheid. Het veiligheidsaspect sprak mij enorm aan als ARBO-coördinator bij de Brandweer. Zodoende was de stap om een opleiding tot Veiligheidskundige te volgen, niet meer zo groot. Nu, bijna 20 jaar later, heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk en door diverse opleidingen.

Hoe ga ik te werk
Als Constructie manager en SHE expert heb ik de visie om coachend op te treden, om uiteindelijk als een team te kunnen werken. Een dergelijke aanpak is mij altijd zeer goed bevallen. Ik kan goed omgaan met verschillende niveaus; hierdoor ben ik in staat om iedereen optimaal te laten functioneren. Het stimuleren van mensen, om zo veilig mogelijk te werken gaat mij goed af. Daarnaast heb ik oog voor de belangen van de gehele organisatie. 
Om de dagelijkse werkzaamheden, goed te laten verlopen binnen het werkgebied wordt veel flexibiliteit, een adequaat optreden en de inzet van organisatorische vaardigheden gevraagd.