Lopende projecten

2019

Safetypower heeft een mooi opdracht gekregen als VGM coördinator overall. Het project bij FrieslandCampina in Borculo van Kuijpers is in afrondende fase. De firma Goossen Te Pas (Visser&Smit Bouw) gaat verder met het project om het sloopwerkzaamheden uit te voeren. Als VGM coördinator overall mag ik dit project ondersteunen en alle sub-Contractors begeleiden betreffende VGM deelplannen en bij de uitvoering.

Bedankt voor de opdracht                                                       Afbeeldingsresultaat voor goossen te pas

 

Namens Kuijpers mag ik als Veiligheidskundige ondersteuning bieden binnen het project Kristallisatie 2 van FrieslandCampina. Deze nieuwe afdeling wordt tussen en aan de bestaande bebouwing opgebouwd. Een deel van het bestaande gebouw wordt gesloopt. De bestaande betonconstructie tot en met de eerste verdieping blijft gehandhaafd. De nieuwe kristallisatie bestaat uit vier verdiepingen. Door de extra bouwlagen neemt het totale gebouwgewicht toe. Daarom worden de bestaande fundering en betonconstructie versterkt.

Bedankt voor de opdracht

 

 

Namens Albert van de Scheur mag ik als Veiligheidskundige ondersteuning bieden bij FrieslandCampina te Lochem. Albert van de Scheur een compleet logistiek dienstverlener zijn al 84 jaar specialist in logistieke uitdagingen zoals machine transport, machine verplaatsingen en verhuizingen, industriële verhuizingen, fabrieksverhuizingen, exceptioneel transport en zijn wij een totaalpartner in logistiek. De mensen zijn vaktechnisch, gepassioneerd, gedreven en zeer creatief in het bedenken van technische oplossingen voor uw uitdagingen. Albert van de Scheur zal zeggen: maak kennis met onze mensen.

Gerelateerde afbeelding

Bedankt voor de opdracht

Prinsen-Berning

Safety Power heeft de opdracht gekregen om als Safety Expert werkzaamheden te verrichten bij Prinsen-Berning in Helmond.

Prinsen-Berning is een toonaangevende producent van hoogwaardige (instant) levensmiddelen met een focus op het health en premium instant segment. De onderneming ontwikkelt en produceert (instant) levensmiddelen voor retailers en voor merkeigenaren in met name Noordwest-Europa. Bestaande productsegmenten zijn: health producten (incl. dieet-, sport- en wellness producten), instant dranken, creamers en zoetstoffen.

http://www.prinsenberning.com 

Bedankt voor de opdracht!

Buisman

In 1867 legde Herman Buisman in Zwartsluis het fundament voor een roemrucht, oer-Hollands bedrijf: Buisman. Tegenwoordig kennen we Buisman Gebrande Suiker als Buisman Aroma. Het recept is nog steeds vrijwel gelijk aan het originele recept van Roelof Buisman. Hoewel de kwaliteit van koffie nu uitstekend is, kunnen veel mensen de pittige en volle koffiesmaak die koffie dankzij Buisman Aroma krijgt niet missen. Buisman Aroma is dan ook nog steeds een succes, maar dat is geen reden om stil te zitten. Begin jaren ‘90 heeft Buisman verschillende koffie- chocolade specialiteiten ontwikkeld en geïntroduceerd. Op dit moment zijn er zes varianten verkrijgbaar bij verschillende winkelformules: Cappuccino, Latte Macchiato, Café au Caramel, Hot Chocolate, Wiener Melange en Koffie Verkeerd. De eerste vier zijn zowel in zelfdoseerverpakking als in portieverpakking verkrijgbaar.

http://www.koninklijkebuisman.nl

Bedankt voor de opdracht!

Zie hieronder voor reeds afgeronde projecten.

Kuijpers

Momenteel ben ik werkzaam als VGM coördinator overall bij Kuijpers, gevestigd in Helmond.

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers en een omzet van 200 miljoen euro (over 2017). We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energie neutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. 

Kuijpers heeft de opdracht gekregen om nieuwe Koeltorens te plaatsen bij FrieslandCampina in Borculo. Namens Kuijpers (als hoofdaannemer) heb ik de ambitie om met verschillende contractors de opdracht met succes en zonder LTA ’s te willen afronden. Dit vraagt een juiste veiligheidshouding, bereidheid om dit samen te bewerkstellingen. Ik treed daarom ook adviserend op en vraag veel van de uitvoerende mensen, die onder lastige omstandigheden hun werk moeten doen.

https://www.kuijpers.nl

Bedankt voor de opdracht!

Alfred Sloetjes Montage

Safety Power heeft de opdracht gekregen om  Alfred Sloetjes te begeleiden naar een VCA* gecertificeerde onderneming. Sloetjes montage houdt zich bezig met montage en laswerkzaamheden op locatie. Ze staan garant voor correct advies en vakkundige plaatsing.
Dit doen wij op een zeer breed vlak en u komt ons dan ook op de volgende werkgebieden tegen: 

Alfred Sloetjes Montage

  • Industriebouw
  • Burger en utiliteitsbouw
  • Nieuwbouw
  • Wegenbouw
  • Renovatie verbouw
  • Park- en straatdesign
  • Installatietechniek
  • Offshore

http://www.sloetjesmontage.nl

Bedankt voor de opdracht!

Afgeronde projecten

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn-pagina

Lyempf Kampen Interim SHE Manager

FrieslandCampina Lochem Interim SHE Manager

FrieslandCampina Noordwijk Interim SHE Manager, Hoofd BHV

Nuon Magnum Eemshaven HSE Supervisor 

FrieslandCampina Beilen VGM Coördinator overall

FrieslandCampina Bedum Safety Expert

Bio MCN HSE Manager

RWE Eemshaven VIMA HSE Supervisor

Nuon Magnum Eemshaven Hijswerkzaamheden Coördinator Mammoet

NAM Schoonebeek SRT Werkvergunningen Coördinator  H2S Meetkundige

Nuon Magnum Eemshaven Safety Expert Ballast Nedam, BHV

Nuon Amsterdam Safety Expert

BP Maasvlakte Staf/Safety Expert

EPZ Borssele Safety Expert

Attero Wijster Safety Expert

Huntsman MDI Hijswerkzaamheden Coördinator (met Ademlucht)

Militair Soesterberg Hoofd beveiliging

Keyrail Rotterdam Teamleider, Bevelvoerder Rangeergedeelte gevaarlijke stoffen

Brandweer ARBO Coördinator, Bevelvoerder, Ademluchtinstructeur en Lid BOT-team