Safetypower.

In het afgelopen jaar zijn we weer druk geweest met onze diensten voor diverse bedrijven. Voor vele bedrijven hebben we een RI&E mogen maken. In een gebruiksvriendelijke opzet, waar u de te nemen actie naar voren kunt halen. Een RI&E plan omvat de beheersmaatregel mede gebaseerd op de uitgevoerde taak risicoanalyses.  Voor onderstaande bedrijven heeft Safetypower de RI&E mogen uitvoeren. Deze is getoetst door een extern certificeringsbedrijf, op inhoud en op het opnemen van de juiste beheersmaatregelen in het plan.

Opgesteld bij:

FrieslandCampina

Het verhaal van FrieslandCampina en onze relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen in de voorloper van onze huidige coöperatie. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien we miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Niet alleen via melk zelf, ook met allerlei zuivelproducten die we daarvan maken.

Buisman Zwolle

Buisman heeft meer dan 60 jaar ervaring in het blenden en (her)verpakken van food grade zuivelpoeders. We hebben meerdere productie-eenheden waar we duizenden tonnen grondstoffen, eindproducten en halffabricaten produceren. Zeef-, magneet- en metaaldetectie zijn standaard en we streven naar het hoogste niveau van hygiëne en kwaliteit.

 Zuivelproducten die Buisman verwerkt:

  • Melkpoeders
  • Vet gevulde producten
  • Lactose / Dringt door
  • Eiwitten
  • Whey Derivaten

        

                                                                                   

Lasmotec

Lasmotec is op 1 mei 1991 opgericht en is gevestigd aan de Lauwersweg 16 in Surhuisterveen. Onze corebusiness is pijpleidingmontage voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van melkfabriek tot aan chemische industrie: overal wordt gebruik gemaakt van leidingwerk. Dit houdt in dat wij voor zeer uiteenlopende bedrijven werkzaam zijn.

 Gespecialiseerd in lastechnieken en metaalbewerkingen

Lasmotec is gespecialiseerd in diverse lastechnieken en metaalbewerkingen. De gebruikte lastechnieken zijn o.a. orbitaal, argon, elektrisch, autogeen, Mig/Mag en Tig en zijn voornamelijk gericht op hoogwaardige metalen zoals Aluminium en RVS. Naast laswerkzaamheden kunt u bij Lasmotec terecht voor al het andere metaalwerk zoals: zagen, slijpen, polijsten, plaatwerk, assemblage etc.

Bloemenhuis Lubbe

Is gevestigd in Erica al jaren een van de grootste groothandelaar in bloemen en planten. In Eelde kan men 4 dagen per week terecht waar de bloemen aan worden geboden aan de detailhandel. Met korte lijnen komen kan iedereen genieten van de verse bloemen en planten van Lubbe

Hoveniersbedrijf Arjan de Jong Eelde

Van idee tot ontwerp tot uitvoering bij Arjan bent u op het goede adres. www.dejongeelde.nl

 RoyalBuisman in Zwartsluis

De werkzaamheden richten zich op het produceren van grondstoffen voor verschillende doeleinden. De toepassingen van gekarameliseerde suikers zijn breed. Al decennia is RoyalBuisman marktleider in natuurlijk gekarameliseerde suikers en karamellen die door de voedingsmiddelen industrie worden toegepast in brood, koffies, cacaodranken, brownies, soepen en sauzen.                                                                                                                                                         

                                                              

KAGETEC Heek                                                       

Een specialist in het leggen van industriële vloeren die zich gedurende vele jaren in de praktijk bewezen, in veel verschillende industrieën. Ze zijn ook bekend in de vakwereld als kwaliteitssystemen voor veel verschillende toepassingen. Belangrijke kenmerken van de industrievloeren zijn de monolithische structuur, de absolute vlakheid van het oppervlak en de hoge weerstand tegen thermische-, chemische- en mechanische belasting. Korte installatietijden en de beste prijs/prestatie-verhouding zorgen voor een economische oplossing, die ook bijzonder geschikt is voor renovatieprojecten in bestaande productiegebieden.

Dutchbakery medewerkers houden van brood en van het vak! Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming. De roots liggen in het bourgondische, Brabantse Waalwijk. Daar startte destijds een ondernemende telg uit de familie Schapendonk zijn eigen bakkerij. Met de échte Brabantse worstenbroodjes als specialiteit. Door vakmanschap, pure passie en hard werken, zijn we gekomen tot waar we nu zijn: Dutch Bakery beschikt over zes eigen bakkerijen. Hier staan moderne productielijnen, de beste kwaliteit en optimale hygiëne centraal. Elke dag opnieuw werken wij met plezier en bevlogenheid. Zo produceren en ontwikkelen wij een breed assortiment brood- en snackproducten om makkelijk thuis af te bakken. Zo laten onze bakkers je intens genieten.