Safetypower heeft net als andere jaren bij verschillende bedrijven een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en het plan van aanpak mogen verzorgen. Een RI&E omvat de beheersmaatregel mede gebaseerd op de uitgevoerde taak risico- analyses in samenwerking met de medewerkers van het bedrijf. Met een dergelijk plan wordt voor bedrijven een invulling gegeven aan het strategisch veiligheidsproces en het vereiste in artikel 5 van de Arbowet. Indien het gestelde is getoetst en de status ‘goedgekeurd’ heeft gekregen kan worden gesproken over een volledig afgeronde uitwerking. Natuurlijk verzorgen wij dit ook als Safetypower.

Safetypower heeft BOHZOU bijgestaan in het realiseren van VCA* certificering

Het kiezen van de juiste Partner is belangrijk voor het slagen van een project. Bohzou is zo’n partner.

Waarom? Omdat met de ervaring en deskundigheid ze veel te bieden hebben voor uw project.

Ze zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project.

Binnen Bohzou staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. En verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is.

SLOOP & RECYCLING

Een van onze specialismen is het uitvoeren van sloopwerken. Wij voeren zowel totaal sloopwerk uit, als renovatiesloopwerk

INFRA

De specialisten van Bohzou zijn in staat om volledige projecten uit te voeren op het gebied van grondwerk, straatwerk en riolering.

INDUSTRIE

In de industrie heeft Bohzou veel ervaring en is in de bedrijfs sector een specialistisch en toonaangevend bedrijf geworden.

CULTUUR TECHNIEK

Of het nu gaat om het aanleggen of onderhouden van tuinen, plantsoenen, bermen en beschoeing plaatsen of bosbouw.

Safetypower heeft Kagetec bijgestaan in het realiseren van VCA* certificering

Kagetec ook wel genoemd Koetsveld & Grimberg Säureschutztechnik GmbH, is een middelgroot bedrijf, gevestigd in Heek in het Münsterland. De onderneming werd op 1 juli 1987 opgericht door Michael van Koetsveld en is vandaag de dag 100% eigendom van de familie.

Kagetec houden zich bezig met de industriële vervaardiging van zuurbestendig keramische tegelvloeren, die deels ook in het Rüttelsysteem (vibratie) worden aangebracht.
KAGETEC industriële vloeren worden voorzien van de gewenste beschermende- en afdichtende lagen.

De vloersystemen worden gekenmerkt door hoge chemische-, mechanische- en thermische weerstand. Zij voldoen aan de hoogste eisen van vlakheid en zijn eenvoudig te reinigen.
Met de uitstekende optische- en hygiënische kwaliteitskenmerken wordt aan clean-room eisen, zoals deze b.v. in de in de farmaceutische industrie gesteld worden, voldaan.

Safetypower heeft Alfred Sloetjes Montage bijgestaan in het realiseren van VCA* certificering

Safetypower heeft Retail Bouw mogen bijgestaan in het realiseren van VCA** certificering

Koops Appelscha